Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Toshiba W100 Libretto – netbook-ul cu doua ecrane

11 iulie 2010
Atunci când un singur ecran pur și simplu nu mai este de ajuns, există Toshiba Libretto W100. Acest dispozitiv ultra-mobil de ediție limitată vă oferă 360 de grade de libertate.
Toshiba W100 Libretto – netbook-ul cu doua ecrane

Noul Libretto W100 ultra-mobil vă multiplică posibilitățile oferind un ecran multi-touch de 7 inci care funcționează fie pe orizontală, fie pe verticală. Este dispozitivul perfect pentru e-book-uri, filme, muzică și fotografii. De asemenea, oferă o navigare ușoară prin diversele tastaturi virtuale plus un track pad moale care vă permite să tastați, să dați click și să faceți browsing exact așa cum vă doriți.

 Cântărind sub un kilogram, design-ul durabil sub formă de scoică al lui Libretto face ca și cel mai ușor laptop să pară greu. Conceput pentru a fi cât mai ușor și mai comfortabil de transportat, Libretto este echipat cu un spațiu de stocare generos pentru fișierele, muzica, imaginile și clipurile dvs.

 Puteți uita de cabluri atunci când transportați un Libretoo W100. Wireless-N vă conectează la orice “punct fierbinte”. O cameră web incorporată vă permite să conversați cu interlocutorii dvs. față-în-față oriunde vă doriți. Iar Bluetooth v2.1 vă ajută să scăpați de cabluri atunci când utilizați căști, boxe sau un mouse.

Toshiba Libretto W100 deschis pe verticalaToshiba Libretto W100 deschis pe orizontalaToshiba Libretto 100W in mana

Comenteaza

Alte noutăţi