Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Folosiți laptopul cu maximum de comfort cu Laptop Cool Table

11 iulie 2010
Laptop Cool Table este un produs al Arabella Enterprises Inc., creat pentru a transforma rapid un laptop într-un desktop portabil ridicând computerul la un nivel comfoftabil.
Folosiți laptopul cu maximum de comfort cu Laptop Cool Table

O caracteristică unică a acestui produs este capacitatea de răcire. Bateriile de laptop se pot încinge foarte tare în timpul utilizării. Masa găzduiește două ventilatoare USB care ajută la răcirea bateriei laptopului pentru o performanță optimă și prelungirea duratei de viață. Cablurile USB-urilor se conectează ușor la porturile laptopului pentru a porni ventilatoarele. Utilizatorul are posibilitatea de a folosi masa ca pe un simplu suport de răcire, păstrându-i picioarele pliate.

Designul flexibil le oferă posibilitatea utilizatorilor să-si plaseze cu ușurință laptopul în cea mai comfortabilă poziție. Ridicarea laptopului previne durerile ce pot apărea la încheieturile mâinilor, sau la spate și arsurile ce pot fi provocate de bateria încinsă a laptopului. Unitatea nu necesită asamblare și se ajustează în câteva secunde. Picioarele se extind vertical și orizontal și funcționeaza independent. Acest lucru îi oferă posibilitatea utiliztorului să ajusteze unitatea, indiferent de suprafața pe care este așezată, spre exemplu birou, pat, canapea sau podea.

Având o structură ușoară și compactă, masa este ideală pentru calatoriile în care luați laptopul cu dvs. Spre deosebire de alte suporturi pentru laptopuri, Cool Table se desface și se pliază rapid. De asemenea, pentru că nu necesită asamblare, nu se pune niciodată problema pieselor lipsă sau pierdute. Această masă flexibilă se poate utiliza atât în exterior, cât și în interior, în casă sau birou. Este construită din aluminiu tubular și plexiglas, care îi conferă rezistență în timp.

Laptop Cool Table pornește de la un preț de 49.95$ și este disponibilă și pentru comenzi internaționale.

Comenteaza

Alte noutăţi