Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Esența Lamborghini în Asus VX5

10 iulie 2010
Cu precizie poetică şi precizie de ceasornicar, ASUS-LAMBORGHINI VX5 este un tribut pe măsura lui Lamborghini Reventón.
Esența Lamborghini în Asus VX5

Este superlativul design-ului de avangardă, ce trezește simțurile primordiale ale pasiunii și puterii. În șasiul desăvârșit construit bate o inimă de o putere fără egal, una pe care doar cunoscătorii o pot înțelege, ASUS reușind astfel să producă nu numai un notebook ci un obiect de artă. Mai mult, ASUS a reușit să capteze însăși esența unui Lamborghini, producând un notebook ce este demn de sigla pe care o poartă.                                                  

Ca și Lamborghini Reventón, ASUS-LAMBORGHINI VX5 este o sinteză perfectă între liniile curate și planurile lucioase. Fie în negru-pian sau alb perlat, VX5 este o afirmare a bunului gust și a puterii, reafirmate atunci este deschis și se poate vedea la fel de luciosul touchpad,cu finisajele ceramice ale butoanelor. Aceste elemente accentuate se regăsesc într-un palm rest luxos din piele cusută. Muchi cromate încadrează o pereche de boxe Altec Lansing, un design ce reamintește de grila de ventilație a unui Lamborghini Reventón. Ca o ultimă definitivare a unei opere de artă, o lentilă de cristal de safir protejează webcam-ul încorporat.

Tastatura 'chiclet' iluminată minimizează erorile asociate cu scrierea pe tastaturi cu taste egal distribuite, în timp ce senzorul de lumină încorporat în ASUS-LAMBORGHINI VX5 monitorizează inteligent lumina ambientală, mărind sau micșorând iluminarea ecranului și a tastaturii în consecință. Aceasta oferă confortul maxim utilizatorilor și vizibilitate optimă în orice condiții.

Echipat cu 1TB de stocare, ASUS-LAMBORGHINI VX5 oferă utilizatorilor mai mult spațiu pentru lucru și pentru entertainment. Dotat cu un procesor Intel Core 2 Quad Q9000, el furnizează utilizatorilor puterea de a rula simultan programe cu ușurință. Ecranul de 16 inch cu rezoluție full high definition este animat de o placă grafică NVIDIA GeForce GT 130M cu 1GB de memorie GDDR3 ce oferă imagini vibrante și cu o claritate uimitoare. Ca și omologul său spectaculos, ASUS-LAMBORGHINI VX5 oferă utilizatorilor performanță extremă prin atingerea unui buton de lângă tastatură, ce activează modul TwinTurbo prin care sunt mărite performanțele CPU-ului și GPU-ului, transformând ASUS-LAMBORGHINI VX5 ca un superlativ al puterii și al stabilității.

Asus Lamborghini VX5Asus Lamborghini VX5 deschisAsus Lamborghini VX5 spate


Specificații:

Procesor şi memorie cache: Intel Core 2 Quad Procesor Q9000 : 2 GHz 1066 MHz, 6MB L2 cache

Memorie principală: DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM soclu de expansiune până la 4GB SDRAM 

Ecran: 16.1" HD (1366x768) Color-Shine (Tipul clar)

Placă video şi memorie: NVIDIANVIDIA GeForce GT 130M, cu 1024MB GDDR3 VRAM

 

 

 

 

Comenteaza

Alte noutăţi