Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

IdeaPad Y460/560 - Tehnologia 3D în noua serie Y de la Lenovo

05 iulie 2010
Pregătiţi-vă să intraţi într-o nouă eră a laptopurilor! Acum acest lucru este posibil cu tehnologia TriDef 3D care se regăseşte in noua serie Y de laptopuri Lenovo.
IdeaPad Y460/560 - Tehnologia 3D în noua serie Y de la Lenovo

IdeaPad Y460 si Y560 fac parte din noua serie Y de laptopuri 3D lansate de Lenovo în luna iunie, care au fost concepute pentru multimedia şi divertisment mobil de înaltă definiţie.

Ce poate fi mai distractiv decât să regăsiţi tehnologia 3D într-un laptop? Procesoarele Intel Core i3/i5 cu Turbo Boost şi RapidDrive vă permit să "zburaţi" prin jocuri, să aveţi un timp de încărcare a sistemului de operare mai rapid şi o experientă 3D fără egal.

Imaginaţi-vă o redare cursivă, video dinamic, o grafică receptivă, toate în format Full High Defintion oferit de IdeaPad Y460 şi Y560. O adevărată binecuvântare digitală!

Lenovo IdeaPad Y460 şi Y560

Aceste laptopuri cu grafică interschimbabilă discretă vă permit să rulaţi muzică şi filme, să editaţi videoclipuri şi să jucaţi jocuri online, sau pur şi simplu să navigaţi pe Internet pentru a face economie de baterie, fără nici cel mai mic efort.

Întregul univers este camera dvs. media datorită excelentei combinaţii între o procesare rapidă a datelor, grafică oferită de ATI Radeon, mai mult spaţiu de stocare, memoria DDR3, wireless-ul b/g/n şi conectivitatea WiFi.

Dar să nu uităm de Theater-style Dolby care oferă sunetul surround pe aceste laptopuri şi de calitatea audio superioară a boxelor stereo JBL. Iar OneKey Theater 2.0 vă permite să treceţi de la modul “normal” la modul “film” dintr-o singură mişcare.

Filmele si jocurile sunt mult mai distractive pe un superb ecran wide, decât pe un afişaj conceput pentru documente şi foi de calcul. Afişajele uşoare şi subţiri LED înseamnă mai mult timp petrecut fără a avea nevoie de o priză şi, implicit, libertate de miscare. Ajustarea automată a luminozităţii ecranului vă permite să folositi fără probleme laptopul fie la lumina soarelui, fie în condiţii de intensitate redusă a luminii ambientale, fără setări suplimentare.

Lenovo IdeaPad SlideNav

Noua serie Y de la Lenovo, prin modelele sale Y460 si Y560, oferă rezultate instantanee datorită celor mai recente opţiuni wireless care permit o conexiune la Internet extrem de rapidă şi o viteză mare de descărcare a datelor. Veţi avea acces rapid la aplicaţiile, filmele şi fişierele dvs. cu ajutorul barei de navigare sensibilă la atingere SlideNav de la Lenovo. De asemenea, veti putea oferi acces la pozele, fişierele sau e-mail-urile dvs. altor PC-uri fără a avea nevoie de o conexiune la Internet prin DirectShare de la Lenovo.

Comenteaza

Alte noutăţi