Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Netbook-urile Acer Aspire One 521 şi 721 au ajuns în Europa

07 iulie 2010
Netbook-urile Acer Aspire One 521 şi 721 au ajuns în sfârşit în magazinele de specialitate din Europa şi se vând cu preţuri cuprinse între 329 şi 399 de euro, anunţă Softpedia.com.
Netbook-urile Acer Aspire One 521 şi 721 au ajuns în Europa

Netbook-urile există pe piaţă de câţiva ani deja şi s-au transformat din simple jucării portabile în maşini de super putere foarte eficiente. Cererea de netbook-uri mai bine construite i-a îndemnat pe cei de la Acer să creeze Aspire One, propulsat de procesorul AMD Athlon II Neo Dual-Core. Oferind o performanţă echilibrată vieţii dvs. mobile, această platformă concepută special pentru netbook-uri dă cu 30% mai mult randament, este cu 45 de minute mai rapidă atunci când convertiţi fişiere film şi este mult mai performantă în jocuri.

Având dimensiuni neobişnuite de 10.1” si 11.6”, Aspire One este o piesă plină de stil în “garderoba” dvs. portabilă zilnică. AO721 este disponibil în patru variante de culori – Mesh Black, Mesh Red, Mesh Brown şi Mesh Silver, iar AO521 în Luxe Black şi Chic Brown. Pe lângă faptul că sunt subţiri şi uşoare, cele doua modele de netbook posedă, de asemenea, tastaturi de dimensiuni proporţionale cu carcasele lor pentru o functionalitate îmbunătăţită şi un confort sporit.

Divertismentul de înaltă definiţie este şi el la îndemână datorită plăcii grafice ATI Radeon HD 4225, cu 384 MB memorie dedicată. Iar dacă vă doriţi să vizualizaţi imaginile pe ecran mare, atunci conectaţi pur şi simplu netbook-ul Aspire One la televizorul dvs. prin portul HDMI şi experimentaţi divertismentul de înaltă definiţie alături de familie şi prieteni.

Cântărind aproximativ 1.13 kg, Aspire One are o carcasă subţire si uşoară, fapt care nu a necesitat sacrificarea altor caracteristici ce ţin de performanţa acestui netbook. În plus, acest netbook vine echipat standard cu o baterie de 6 celule, care oferă până la 6.5 ore de autonomie.

Comenteaza

Alte noutăţi