Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Dell și Threadless fac echipă pentru a livra laptopuri Nude No More

09 iulie 2010
Combinând tehnologia, arta şi moda, Dell si Threadless au făcut echipă pentru a oferi studenţilor si artiştilor un mod unic de a face o declaraţie atractivă prin tehnologia personală.
Dell și Threadless fac echipă pentru a livra laptopuri Nude No More

Disponibilă imediat în Dell Design Studio, puteţi alege dintr-o colecţie diversă de creaţii grafice originale de la popularul website Threadless pentru a vă customiza aspectul laptopului.

Colecţia Threadless adaugă 11 designuri inspirate, unicate create de către membrii ai comunitătii Threadless, celor peste 200 de capace din care puteţi alege din Dell Design Studio. Titlurile includ „Daisy” de Brzan Ische, „Stone Jungle” de Andre Silva Cruz şi „Grandma’s Hot Air Balloon” de artistul student Brent Schoepf. Design Studio îşi va îmbogăţi Colecţia Threadless cu cele mai bune si recente selecţii din comunitatea Threadless.

Aniversând 10 ani de existenţă, Threadless are o permanentă ofertă de creaţii de tricouri de la membri din toată lumea ai comunităţii sale, peste 80.000 de artişti şi designeri. Peste 1 milion de membri ai comunităţii Threadless votează în mod regulat creaţia preferată dintre cele mai bune selectate pentru print şi vânzare în magazinul virtual Threadless.

Dell Design Studio este o experiență de shopping online copleșitoare similară cu vizitarea unei galerii de artă. Clienții pot intearcționa interactiv cu exponatele, vizualizând și selectând din sute de creații, artiști, culori și modele care pot transforma un laptop Dell Mini sau Dell Studio într-un accesoriu la modă. Imaginile sunt ulterior imprimante permanent pe capacul laptopului, făcând ca design-ul acestuia să devină extrem de durabil.

 

 

Comenteaza

Alte noutăţi