Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Logitech Speaker Lapdesk N700 – Un mic cinema la picioarele dvs.

20 iulie 2010
Uitaţi de sala de cinema, de TV, sau de sistemul dvs. audio. Acum, mai mult ca niciodată, puteţi avea parte de divertisment de calitate direct pe laptopul dvs. cu noul suport de laptop Logitech N700.
Logitech Speaker Lapdesk N700 – Un mic cinema la picioarele dvs.
Cu Logitech Speaker Lapdesk N700 vă puteţi bucura de tot ceea ce vă place, oriunde doriţi – pe canapea, în pat, sau chiar pe podea. Până de curând, aţi fost nevoiţi să înduraţi un sunet de calitate mediocră de la boxele laptopului dvs., sau să ataşaţi boxe externe. Logitech N700 vă oferă mai mult decât un simplu suport de laptop; îl puteţi numi chiar “cinema portabil”.

Trebuie doar să aşezaţi laptopul pe suportul Speaker Lapdesk N700, să conectaţi suportul la un port USB şi veţi avea parte de un sunet plin, full stereo, ba chiar veţi simţi şi bass-ul.

N700 nu doar se aude bine, dar se şi simte bine. Astfel că vă puteţi face comozi pe canapea şi viziona filmul favorit, chiar dacă ţine trei ore. Poate vreţi să vă aşezaţi în pat. Design-ul stabil al lui N700 vă permite să vă aşezaţi în orice poziţie. Sau poate vreţi să staţi la masa din bucătărie? Nici o problemă, puteţi regla unghiul de ridicare al suportului astfel încât ecranul laptopului să aibă o vizibiltate cât mai bună.

Iar dacă sunteţi îngrijoraţi că laptopul dvs. s-ar putea încinge, puteţi uita de această problemă, deoarece partea căptuşită a suportului ţine căldura la distanţă de dvs. De asemenea, nu trebuie să vă faceţi griji că laptopul s-ar putea deplasa, pentru că suporţii din cauciuc în vor ţine fix.

Logitech N700 este un dispozitiv simplu şi uşor de utilizat. Nu aveţi nevoie să instalaţi nici un fel de program, să-l alimentaţi în vreun fel, sau să vă faceţi griji din cauza cablurilor. Pur şi simplu conectaţi un singur cablu la portul USB al laptopului pentru a alimenta boxele şi ventilatorul. Iar un switch on/off vă permite să controlaţi volumul sunetului aşa cum vă doriţi.

Logitech Speaker Lapdesk N700 fata Logitech Speaker Lapdesk N700 lateral

Comenteaza

Alte noutăţi