Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Sony lansează în România ultra-portabilul VAIO P

22 iunie 2010
Noua seriede notebook-uri ultra-portabile VAIO P oferă o experienţă multimedia în mişcare, cu GPS, busolă digitală şi accelerometru.
Sony lansează în România ultra-portabilul VAIO P

Mai mic decât un notebook, mai inteligent decât un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experienţă multimedia în mişcare. Cu o greutate de numai 600g şi perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei poşete, noul VAIO P oferă performanţele unei configuraţii complete Windows® şi posibilităţi nelimitate de utilizare.

Ideal pentru persoanele ocupate, aflate mereu în mişcare, VAIO P este primul notebook conceput pentru utilizare în mişcare. Pointing stick-ul central este completat de un touch-pad două butoane de mouse amplasate pe rama ecranului în laterale, facilitând utilizarea confortabilă, cu ambele mâini.

Gama VAIO P marchează prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat şi busolă digitală. Ideal pentru orientare şi informare, poate fi util în localizarea hotelului, sau a celui mai apropiat restaurant într-un oraş necunoscut.*

Noua funcţie VAIO Location Search oferă posibilitatea de a vizualiza hărţi în timp real, fără a fi necesară accesarea unui browser de internet. Poziţia pe hartă şi orientarea cardinală sunt afişate alături de punctele de interes şi informaţiile despre starea vremii.

Caracteristicile de portabilitate ale notebook sunt accentuate de funcţia 3G Everywire, care facilitează conexiunea 3G la reţelele mobile.

Noul VAIO P este şi primul notebook Sony cu accelerometru integrat, care răspunde la mişcările fizice. Simpla mişcare a notebook-ului în stânga sau în dreapta este suficientă pentru a naviga printre fotografii sau printre paginile unui document PDF, sau pentru a naviga prin indexul paginilor de web accesate.

De asemenea, senzorul recunoaşte momentul în care VAIO P este în poziţie verticală, adaptând automat imaginea pentru o citire facilă a documentelor şi paginilor de web. Butoanele suplimentare de mouse al notebook-ului sunt poziţionate special pentru navigarea în poziţie verticală – precum o carte sau o revistă.

Noua gamă VAIO P este armonios gândită pentru a oferi uşurinţă în utilizare, cu o tastatură completă, pentru redactare fără efort şi un ecran cu rezoluţie 16:9 pentru vizionarea filmelor sau a paginilor web. În plus, modelul dispune şi de un senzor de lumină ambientală, care ajustează automat iluminarea ecranului.

Pentru mai mult confort, modelul este prevăzut cu mai multe butoane de acces rapid la Internet şi funcţia VAIO Care. De asemenea, există un buton pentru modificarea rezoluţiei ce măreşte automat dimensiunea fonturilor sau oferă posibilitatea de a urmări filme de înaltă definiţie.

Disponibilă în două culori (negru şi portocaliu), noua serie VAIO P este completată de o varietate de accesorii elegante, incluzând husa din silicon cu perforaţii individualizate cu şnur, pentru transport facil oriunde, oricând.

Sony Vaio P Deschis Interior VerticalSony Vaio P Deschis Lateral DreaptaSony Vaio P Deschis Lateral Dreapta

Comenteaza

Alte noutăţi