Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Laptopurile ASUS U35 şi U45 aduc echilibrul între portabilitate şi performanţă

25 iunie 2010
ASUS a lansat portabilele U35 și U45 - două modele subțiri și ușoare din cadrul seriei U. Acestea se evidențiază deopotrivă prin performanțele de vârf și design-ul deosebit, cu finisaje din aluminiu.
Laptopurile ASUS U35 şi U45 aduc echilibrul între portabilitate şi performanţă
Notebook-urile ASUS U35 și U45 sunt motorizate de procesoare Intel Core i5 sau Core i3. Acestea adaugă putere de procesare și un suflu nou echipamentelor portabile, care de regulă, erau asociate cu performanțele modeste. Căldura degajată de un procesor standard îl făcea imposibil de utilizat într-un laptop ultra-subțire, dar inginerii ASUS au găsit soluția integrării fără efecte termice secundare.

Procesoarele Core i5 sunt deja foarte rapide la frecvența lor standard. Laptopurile U35 și U45 beneficiază de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine (SHE) care poate modifica în mod inteligent frecvența de funcționare a CPU-ului pentru procesarea unor sarcini solicitante. Testele PCMark05 au demonstrat că procesorul i5 450M aflat în dotarea modelelor U35 și U45 este capabil să ofere rezultate cu 10,3% mai bune în urma activării opțiunii SHE.

Portabilele ASUS U35 și U45 au o autonomie de peste 10 de ore, fiind perfecte pentru a funcționa întreaga zi de lucru. În momentul rulării unor sarcini mai ușoare, SHE reduce consumul de energie, conducând astfel la creșterea autonomiei până la 11,5 ore. Eficiența energetică a celor două notebook-uri este completată de tehnologia NVIDIA Optimus. Aceasta comută în mod automat între placa dedicată GeForce G310M și chipset-ul video integrat, în funcție de complexitatea graficii randate, extinzând și mai mult autonomia sistemului.

ASUS U35 și U45 au grosimi de sub 1 inci, măsurând doar 14,8 mm în cel mai subțire punct. Totodată, laptopurile sunt foarte ușoare, finisajele din aluminiu contribuind la reducerea greutății. Chiar și cu aceste carcase zvelte, U35 și U45 oferă facilități audio impresionante. Sunetul de înaltă fidelitate este redat prin difuzoarele Altec Lansing acompaniate de tehnologia SRS Premium Sound.

Comenteaza

Alte noutăţi