Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Sunet, performanţă şi stil în noile notebook-uri MSI FX600/FR600

20 iulie 2010
Notebook-urile MSI FX600 şi FR600 se caracterizează prin linii aerodinamice, un exterior şic, tehnologie Turbo Drive Engine (TDE) şi sunet surround THX de calitate cinematografică.
Sunet, performanţă şi stil în noile notebook-uri MSI FX600/FR600

Definite prin rafinament şi atenţie la detalii, noile notebook-uri MSI FX600 şi FR600 de 15.6 inci impresionează prin design-ul deosebit rezistent la zgârieturi şi deteriorare în timp, precum şi ornamentele argintii care le conferă celor două modele un aspect elegant, stilizat, dar în acelaşi timp nepretenţios.

FX600 şi FR600 se laudă cu un puternic procesor Core i5 cu tehnologia proprie MSI TDE şi un sunet surround THX de calitate cinematografică. FX600 vine echipat în mod special cu un card grafic high-end nVIDIA GeForce GT 325M (1 GB memorie de afişare) şi cu tehnologia MSI GPU Boost pentru a asigura un sunet şi vizual de calitate superioară pentru o experienţă multimedia sporită.

MSI a lucrat alături de liderul mondial in tehnologia sunetului THX pentru a incorpora un sunet profesional “wrap around”, de nivel cinematografic, în cele două notebook-uri. FX600 şi FR600 funcţionează cu boxe integrate de top pentru a oferi un sunet nedistorsionat, indiferent de tipul muzicii sau a frecvenţei utilizate.

FX600 şi FR600 se bucură de o puternică procesare multimedia şi de tehnologia proprie MSI Cinema Pro pentru o redare grafică optimă. 

Comenteaza

Alte noutăţi