Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo Do Tour a ajuns și în România

23.09.2011

Carava „Lenovo DO Tour” a ajuns și pe meleagurile noastre. Evenimentul a avut loc la Baneasa Shopping City și a avut drept scop introducerea noului lor brand „For Those who DO” dar și prezentarea a trei noi tablete.
Lenovo Do Tour a ajuns și în România

Do Tour face parte din strategia Lenovo care vizează Doerși. NU producem doar computere personale și notebook-uri, dorim să ne ajutăm clienții – indiferent dacă sunt tineri întreprinzători, artiști, oameni de afaceri corporatiști sau studenți – să fie mai buni la activitatea de zi cu zi pentru a-și transforma visele în realitate cu cele mai noi intrumente pe care le oferă Lenovo.", a spus Emesse Biro, Marketing Manager Lenovo Europa de Est & Turcia.

Compania Lenovo a reușit în ultimii 5 ani de activitate să se afirme în mod puternic pe piața IT datorită calității produselor oferite dar și a atenției către client. Așadar compania de 21 de miliarde de dolari cu 27,000 de angajați în peste 100 de țări și clienți în peste 160 de țări a ajuns pe locul 1 dintre cele mai renumite companii chinezești (Forbes „Most Reputable Companies”) și pe locul 450 în clasamentul Fortune Global 500, reușind să depășească compania Acer.

Caravana „Lenovo DO Tour” a prezentat peste 50 de sisteme de calcul, de la tablete la notebookuri la all-in-one PC-uri. Produsele erau destinate fie consumatorului fie oamenilor de afaceri sau chiar companiilor.

Lenovo DO TourNoile tablete au fost prezentat de către Kevin Beck, Chief Worldwide Executive Competitive Analyst, un om cu un caracter profesionist și cu cunoștințe vaste în domeniul IT. Tabletele, IdeaPad Tablet K1 orientată către consumatori, ThinkPad, destinată companiilor și IdeaPad Tablet P1 destinată oamenilor de afaceri, au fost primite cu multă caldură de către cei prezenți la eveniment. Acest lucru s-a datorat atenției pe care a acordat-o compania Lenovo clienților săi.

Modelul de 32 GB IdeaPad Tablet K1 costă de la 2099 RON și poate fi comandat în România din 20 septembrie. Tableta de 16 GB ThinkPad costă de la 2059 RON fără creionul digitizor și de la 2199 RON cu creionul digitizor.

Toate tabletele Lenovo au garanție de un an. Lenovo oferă și opțiune de prelungire a acestei garanții pentru încă un an în cazul tabletelor IdeaPad și încă doi ani pentru ThinkPad.

Mai multe imagini de la "Lenovo Do Tour" găsiți pe pagina nostră de Facebook.

Lenovo DO TourLenovo DO Tour

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

citeste articol +
Acţionează şi câştigă cu Lenovo DO Tour
Acţionează şi câştigă cu Lenovo DO Tour

Lenovo lansează roadshow-ul “Lenovo DO Tour” în nouă ţări europene. Spectacolul porneşte din Varşovia pe 25 august şi se va opri la Ankara, pe 16 octombrie 2011.

citeste articol +
Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1
Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

Pentru fanii sistemului de operare Android, Lenovo a lansat tableta IdeaPad K1 cu Honeycomb (mai exact Android 3.1).

citeste articol +
Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7
Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7

Alături de IdeaPad K1, Lenovo a mai anunțat și apariția unei tablete ce va rula un sistem de operare Windows 7, ce seamănă foarte mult cu modelul K1.

citeste articol +