Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











OCZ a lansat o nouă serie de SSD-uri, Synapse Cache 2.5

22.09.2011

Noile SSD-uri Synapse sunt optimizate pentru stocarea aplicațiilor în memoria tampon și împreună cu aplicația software Dataplex, realizează un management mai bun al SSD-ului Synapse când este folosit împreună cu un hard-disk normal.
OCZ a lansat o nouă serie de SSD-uri, Synapse Cache 2.5

„Industria a arătat necesitatea performanțelor oferite de un SSD, totuși, mulți utilizatori încă pun preț pe capacitatea de stocare mare asociată cu HDD-urile. Noi vedem SSD-ul Synapse, alături de software-ul Dataplex, ca pe un câștig pentru un număr mare de utilizatori ce vor să valorifice performanțele oferite de un SSD dar ce încă necesită capacitatea mare de stocare.”, a spus Tobias Brinkmann, director pentru Product Management, OCZ Technology Group.

Tehnologiile de ultimă generație și componentele hardware avansate folosite pentru crearea noului SSD au oferit o soluție ce îmbină performanțele SSD-ului cu capacitatea de stocare a HDD-ului. Datele cele mai utilizate sunt stocate pe SSD-ul Synapse iar datele folosite mai rar sunt stocate pe HDD, astfel obținându-se un echilibru perfect.

SSD-ul OCZ Synapse Cache SATA III este disponibil pe site-ul oficial al producătorului cu 64 GB și 128 GB capacitate de stocare.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

OCZ Everest SSD, cu o grosime de 7.5 mm
OCZ Everest SSD, cu o grosime de 7.5 mm

Numai OCZ Technology putea să realizeze un SSD atât de mic încât pentru incorporarea lui într-un laptop ar avea nevoie de căptușeală pentru a se potrivi perfect.

citeste articol +
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer

Mouse Computer a lansat pe piața japoneză un nou netbook, LuvBook M130, ca o completare a gamei extinse a companiei, cu un design elegant și cu opțiuni pentru unitate de stocare ce…

citeste articol +