Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7

21.07.2011

Alături de IdeaPad K1, Lenovo a mai anunțat și apariția unei tablete ce va rula un sistem de operare Windows 7, ce seamănă foarte mult cu modelul K1.
Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7

Sistemul de operare Windows 7 a avut o viață grea în lumea tabletelor deoarece acesta nu a fost niciodată conceput pentru a lucra în bune condiții cu un stylus sau cu degetul, iar acum cu apariția noului Windows 8 există dubii la performanțele touchscreen-ului.

Tableta IdeaPad P1 se potrivește cel mai bine oamenilor de afaceri ce utilizează frecvent sistemul de operare Windows 7. P1 are suficientă putere pentru a face față oricărei situație grație unui procesor Intel ce rulează la 1.5 GHz și a memoriei RAM DDR2 de 2 GB. Ecranul de 10.1 inch cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli este suficient pentru orice aplicație. Modulele Bluetooth și 3G integrate dar și WiFi-ul permit utilizatorului să rămână conectat la internet indiferent de zona unde se află. Alte caracteristici ale tabletei P1 includ un webcam de 2 MP, un port USB 2.0 și cititor de carduri microSD.

Tableta IdeaPad P1 va fi disponibilă în culorile argintiu sau portocaliu la sfârșitul anului acesta, prețul fiind stabilit aproape de data lansării.

Lenovo IdeaPad P1

 Sursa: hothardware.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Tabletele Lenovo vin în România
    Tabletele Lenovo vin în România

    Lenovo aduce în România cele trei noi tablete. Lenovo a utilizat de data asta Android și tehnologia Nvidia pentru tablete sale. Cele trei modele sunt: IdeaPad Tablet K1, ThinkPad Tablet…

    Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1
    Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

    Pentru fanii sistemului de operare Android, Lenovo a lansat tableta IdeaPad K1 cu Honeycomb (mai exact Android 3.1).

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…