Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

20.07.2011

Pentru fanii sistemului de operare Android, Lenovo a lansat tableta IdeaPad K1 cu Honeycomb (mai exact Android 3.1).
Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

Lenovo IdeaPad K1 este echipată cu un procesor dual-core Tegra 2 ce rulează la 1.0 GHz, un ecran de 10.1 inch cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli, memorie RAM DDR2 de 1 GB, o unitate de stocare SSD de 64 GB. La capitolul conectivitate tableta oferă conexiuni prin intermediul Bluetooth-ului, 3G-ului, și WiFi-ului 802.11 b/g/n.

Alte caracteristici includ două camere foto pe partea din față și cea din spate (2 MP/5 MP), un cititor de carduri microSD, un port mini-HDMI și un port de andocare. Întreaga tabletă măsoară 13.3 mm și cântărește doar 750 de grame. Ecranul suportă multi-touch în 10 puncte, și există și suportă maxim pentru fișiere Flash.

Lenovo afirmă că autonomie atinge aproximativ 10 ore pentru o singură încărcare, și va veni prevăzut cu o mulțime de aplicații. Lenovo IdeaPad K1 de 32 GB va fi disponibil la un preț de 499$.

Lenovo IdeaPad K1

 Sursa: hothardware.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7
    Lenovo IdeaPad P1, pentru fanii Windows 7

    Alături de IdeaPad K1, Lenovo a mai anunțat și apariția unei tablete ce va rula un sistem de operare Windows 7, ce seamănă foarte mult cu modelul K1.

    ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare Android 3.0
    ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare…

    ASUStek Computer a anunțat că va începe livrarea tabletei Eee Pad Transformers cu noul sistem de operare Android 3.0 în această săptămână, tableta dispunând de porturi USB și…

    Samsung Galaxy Tab 10.1” disponibilă în România prin Orange
    Samsung Galaxy Tab 10.1” disponibilă în România…

    Orange România lansează luni, 8 august, noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1”, ce marchează un nou nivel de performanţă în conectivitate şi mobilitate în rândul tabletelor PC.