Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet

03.08.2010

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet

Adrian Constantin (23 de ani) şi Cosmin Matei (24 de ani), foşti olimpici naţionali la informatică, au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri, seriale TV, clipuri, trailere. Aplicaţia lor a stârnit interesul unor publicaţii internaţionale prestigioase, anunță Money.ro.

 TVLinks, aplicaţia dezvoltată de cei doi tineri, a stârnit interesul unor publicaţii internaţionale extrem de cunoscute, care au scris despre ei, precum Techcrunch, Yahoo Finance sau Forbes.

 Adrian Constantin a acordat un interviu pentru Money.ro, în care a vorbit despre ambiţiile celor doi, care au reuşit până acum, prin serviciile pe care le-a oferit firma lor, să atragă 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume. InteraktMedia, care deţine TV-Links, este singura companie europeană care dezvoltă un sistem de căutare video.

 În ultima lună, potrivit statisticilor Google Analytics, peste trei milioane de utilizatori au folosit serviciile celor doi tineri programatori.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează