Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











AOC prezintă un nou monitor portabil

23.09.2011

Laptopurile, tabletele și smartphone-urile devin din ce în ce mai mici și mai subțiri, dar nu toți consumatorii sunt mulțumiți de micșorarea ecranelor. Așadar AOC introduce noul monitor portabil AOC e1649fwu.
AOC prezintă un nou monitor portabil

Dacă sunteți obișnuit să lucrați pe ecrane de dimensiuni mai mari atunci noul monitor de la AOC va fi un accesoriu de mare folos pentru utilizatorii de notebookuri și nu numai. are o diagonală de 16 inch și este alimentat prin intermediul unui singur port USB. Deși lipsa cablului de alimentare este încântătoare nu trebuie să uitați că alimentarea se va face prin portul USB al laptopului, astfel autonomie va scădea. Monitorul are o rezoluție nativă de 1266 x 768 pixeli și un timp de răspuns de 5 ms cu o rată de contrast dinamic de 5 milioane:1.

Monitorul AOC cântărește 1.04 kg. și măsoară 3.55 cm în grosime. Acesta poate fi achiziționat începând cu luna octombrie la prețul de 139$.

AOC e1649fwu

Sursa: pcworld.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    AOC introduce un nou monitor portabil, AOC e1649fwu
    AOC introduce un nou monitor portabil, AOC e1649fwu

    AOC a introdus un nou monitor portable ce folosește cipul DisplayLink DL-125. Noul monitor AOC e1649fwu are o dimensiune de 15.6 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli la 60…

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Intel a găsit soluția pentru problema
    Intel a găsit soluția pentru problema

    Când Intel a lansat cea de-a treia generație a seriei SSD 320 toată lumea a fost încântată datorită performanțelor oferite și prețurile accesibile. Această fericire a dura puțin…