Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Thermaltake introduce primul mouse de gaming cu ventilator

03.07.2012

Pentru toţi acei gameri ce nu se pot dezlipi de tastatura şi de mouse cu orele, Thermaltake lansează mouse-ul cu ventilator pentru a menţine la temperatura optimă degetele jucătorului.
Thermaltake introduce primul mouse de gaming cu ventilator

Thermaltake Black Element Cyclone Edition este primul mouse ce incorporează un cooler menit să sufle aer peste degetele utilizatorului. Ventilatorul este aşezat în faţa degetelor utilizatorului şi se alimentează de la mouse prin intermediul unui port USB din faţă, deci coolerul poate fi oricând deconectat. Viteza de rotaţie a ventilatorului este de 6000 rpm şi are următoarele dimensiuni: 30 x 30 x 10 mm. Durata de viaţă este de 50,000 de ore iar nivelul de zgomot este de Thermaltake Black Element Cyclone Edition21.7 dB. Cât despre mouse-ul în sine putem spune că acesta foloseşte un senzor Tt Pro Grade Gaming de 6500 DPI (având mai multe nivele de senzitivitate între 100 şi 6500), un comutator de gaming OMRON rezistent până la 5 milioane click-uri, 9 taste complet personalizabile, un finisaj exterior dintr-un material cauciucat de grad industrial, memorie internă de 128 KB pentru stocarea a 5 profile de gaming şi un cablu USB cu mufa placată cu aur.

Deasemenea, utilizatorul poate să selecteze şi greutatea mouse-ului, maxim până la 22.5 grame, pentru a se potrivi cât mai bine stilului lui de joc. Până în acest moment nu există detalii despre preţul dispozitivului sau despre data lansării acestuia.

Thermaltake Black Element Cyclone EditionThermaltake Black Element Cyclone Edition

Thermaltake Black Element Cyclone Edition

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Thermaltake lansează o nouă serie de periferice de gaming
    Thermaltake lansează o nouă serie de periferice…

    Thermaltake și BMW Group, subsidiar Designworks USA, au colaborat din nou pentru a crea o nouă serie de periferice de gaming.

    Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie să dispară
    Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie…

    Apple a făcut public războiul împotriva programului Adobe Flash, iar în ajutorul marii companii a sosit și Mozilla.

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.