Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie să dispară

15.03.2011

Apple a făcut public războiul împotriva programului Adobe Flash, iar în ajutorul marii companii a sosit și Mozilla.
Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie să dispară

Jay Sullivan, vicepreședinte Mozilla Products, a afirmat într-un interviu că programul Flash este „o închisoare a plug-in-urilor” și că noile platforme precum HTML5 trebuie folosite ori de câte ori este posibil pentru a grăbi procesul de terminare al acestui program. Întrebat în mod direct ce crede despre eliminarea programului Flash, acesta a răspuns: „Cred că trebuie făcută, dar în timp.”

„Multe chestiuni au legătură cu HTML5. Cu Firefox 4, Internet Explorer 9 și Chrome oferind o funcționalitate foarte bună, tot mai mulți dezvoltatori vor trece pe platforma HTML5, în special pe piața dispozitivelor mobile, unde nu ne putem permite ca Flash-ul să apară pe fiecare pagină pentru a iniția o animație”, a mai spus Sullivan.

Jay Sullivan afirmat, de asemenea, că programul Flash provoacă cele mai multe crash-uri în browserul Firefox şi că resurse importante de dezvoltare vor fi utilizate pentru a incopora o protecţie împotriva acestui tip de plug-in, care în cele din urmă poate duce la închiderea tuturor tab-urilor deschise într-un browser.

Sursa: MaximumPC.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

    Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

    Mozilla a lansat versiunea 5.beta a browserului Firefox
    Mozilla a lansat versiunea 5.beta a browserului Firefox

    Versiunea full, Gold-master release, a browserului Firefox 4 este încă în așteptare dar deja cei de la Mozilla se gândesc la versiunea 5, ce are de gând să aducă îmbunătățiri…

    ASUS Eee PC Slider SL101 - specificații tehnice dezvăluite
    ASUS Eee PC Slider SL101 - specificații tehnice dezvăluite

    ASUS a dezvăluit specificațiile tehnice ale tabletei Eee PC Slider SL101 ce rulează un sistem de operare Android și este prevăzută cu o tastatură fizică ce glisează sub ecran.

    Logitech introduce Touch Lapdesk N600
    Logitech introduce Touch Lapdesk N600

    Logitech dezvăluie un nou periferic pentru notebookuri, Touch Lapdesk N600, prevăzut cu un touchpad mai mult decât generos, făcând navigarea pe internet mult mai ușoară.