Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

06.04.2011

Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

Indiferent de timpul petrecut în fața sistemului de calcul, mouse-ul wireless Logitech M325 oferă un comfort uimitor datorită designului ambidextru și erognomic, dar și a carcasei acoperită cu un material cauciucat. M325 are trei butoane și o rotiță de scroll ce facilitează navigarea pe Internet, dar nu numai.

Majoritatea mouse-urilor de dimensiuni mici au o rotiță de scroll cu 18 până la 24 de clicheți. Fiecare clichet corespunde unei linii de scroll, astfel că atunci când derulați o pagină întregă, sărind de la o linie la alta, imaginea apare sacadată. Acest lucru nu se va întampla cu mouse-ul M325 datorită celor 72 de clicheți, permițând derularea fină și precisă a paginii.

Mouse-ul este alimentat cu o singură baterie AA, ce promite o autonomie de 18 luni și are o garanție de 3 ani. De asemenea, mouse-ul este prevăzut cu receiverul Logitech Unifying, apreciat pentru dimensiunile miniaturale şi stabilitatea bună a conexiunii bazată pe unde radio la 2.4 GHz.

Logitech Wireless Mouse M325 este disponibil începând cu această lună, la un preț de aproximativ 40$.

 Logitech Wireless Mouse M325


 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Illuminated Keyboard K800, tastatura wireless care luminează nopțile albe
    Logitech Illuminated Keyboard K800, tastatura wireless…

    Tastatura reîncărcabilă Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibilă acum în România. Aceasta este dedicată acelora pentru care orele din zi nu sunt suficiente, noaptea reprezentând…