Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Tabletele vor câştiga supremaţia în faţa notebookurilor în 2016

04.07.2012

Numărul tabletelor vândute va eclipsa numărul notebookurilor peste doar 4 ani. Conform ultimelor cercetări, Apple iPad va fi în fruntea armatei de tablete ce va invada întreaga lumea.
Tabletele vor câştiga supremaţia în faţa notebookurilor în 2016

NPD Display Search afirmă că întreaga piaţa de desfacere a dispozitivelor portabile se va dubla până în 2017. Această creştere este determinată în mare parte de numărul mare de tablete, numărul livrărilor de tablete fiind de aproape 3 ori mai mare. Echipa de cercetare relatează că numărul notebookurilor livrate va creşte de la 208 milioane de unităţi până la 393 milioane până în 2017, iar numărul tabletelor va creşte de la 121 milioane de unităţi la 416 milioane de unităţi în aceeaşi perioadă.

Per total, piaţa de desfacere a dispozitivelor portabile se va bucura de o creştere uriaşă până în 2017, de la 347 milioane de unităţi la peste 809 milioane de unităţi. Numărul tabletelor livrate îl va depăşi pe cel al notebookurilor cândva în anul 2016.

Sursa: slashgear.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

    Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0
    Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0

    Hard drive-ul ultraportabil Seagate FreeAgent GoFlex îţi aduce acum 1.5 TB spaţiu de stocare şi viteza USB 3.0.