Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Thermaltake lansează o nouă serie de periferice de gaming

09.03.2012

Thermaltake și BMW Group, subsidiar Designworks USA, au colaborat din nou pentru a crea o nouă serie de periferice de gaming.
Thermaltake lansează o nouă serie de periferice de gaming

Printre primele dispozitive prezentate se numără mouse-ul Level 10 M. Deși are un design “ciudat”, mouse-ul de gaming Level 10 M a fost conceput având la bază ideea de ergonomie. Este fabricat din aluminiu pentru a asigura un nivel mare de durabilitate și are integrat în designul său o fantă de aer ce previne daunele apărute în urma folosirii intense.

Mouse-ul Level 10 M dispune de 11 butoane, ce pot fi programate, un sensor de 8200 DPI ajustabil și un mechanism Function-Lock ce previne apăsarea accidentală a butoanelor.

Mouse-ul Level 10 M va fi lansat oficial în primăvară la un preț încă nestabilit.

Thermaltake Level 10 MThermaltake Level 10 M

 Sursa: hothardware.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Thermaltake introduce primul mouse de gaming cu ventilator
  Thermaltake introduce primul mouse de gaming cu ventilator

  Pentru toţi acei gameri ce nu se pot dezlipi de tastatura şi de mouse cu orele, Thermaltake lansează mouse-ul cu ventilator pentru a menţine la temperatura optimă degetele jucătorului.

  Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
  Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus…

  Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free…

  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

  Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.