Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Apple lucreză la un iPad cu ecran de 7.85 inch

04.07.2012

Primele zvonuri despre un iPad cu ecran de 7 inch au apărut prima oară la sfâşitul anului trecut. Acum, acestea sunt cofirmate din nou din surse din industria IT.
Apple lucreză la un iPad cu ecran de 7.85 inch

Primele zvonuri legate de fratele mai mic al tabletei iPad au apărut prima oară la finele anului trecut, atunci când apăruse zvonuri şi despre un iPhone cu ecran de 4 inch. Iniţial, noua tableta urma să aibă un ecran de 7.35 inch, dar cele mai recente zvonuri au dezvăluit că de fapt noul dispozitiv Apple va avea un ecran cu o diagonală de 7.85 inch şi va folosi un display pe bază de IGZO de la Sharp. Deşi acesta nu va folosi tehnologia Retina, deja prezentă pe iPad 3 şi MacBook Pro, tehnologia folosită va permite obţinerea de imagini foarte bune pe un ecran mai subţire iar rezoluţia de 330 ppi se apropie de cea a tabletei iPad 3.

Anul 2012 va fi unul important pentru compania Apple, deoarece acesta este primul an în care marea corporaţie lansează două tablete, deoarece noul iPad cu ecran de 7.85 inch are un termenul de lansare în luna octombrie.

Preţul noului iPad cu ecran de 7.85 inch va fi probabil undeva între 250 şi 300 de dolari, mai mic ca cel al iPad 2 dar mai mare decât cel al tabletei Google Nexus 7 sau Kindle Fire.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează