Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











S-a deschis cel mai mare magazin Apple, iStyle Băneasa

30.03.2012

iStyle, singurul Apple Premium Reseller de pe piaţa locală, a anunţat deschiderea celui mai mare magazin al reţelei - iStyle Băneasa
S-a deschis cel mai mare magazin Apple, iStyle Băneasa

Cu o suprafaţă de 260 de metri pătraţi, noua locaţie din Băneasa Shopping City este unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Sud-Est. În premieră, în cadrul magazinului iStyle din Băneasa Shopping City există o zonă special amenajată de training şi prezentări destinate tuturor fanilor Apple.

Noul magazin iStyle este conceput după cele mai recente standarde Apple. Cu o investiţie totală de peste 250.000 de euro, întregul ambient este conceput astfel încât să ofere libertatea de a experimenta cât mai multe dintre funcţiile produselor.

Dora Popeneciu, Director General iStyle România, a afirmat: "iStyle România deschide cel mai mare magazin din întreaga zonă, cu un singur scop: acela de a facilita interacţiunea directă între consumator și produsele Apple, atât de necesară în procesul de achiziţie. Fie că e vorba de produse destinate activităţii cotidiene, petrecerii timpului liber sau de simple accesorii, echipa iStyle vă așteaptă acum și în noua locaţie cu o serie de servicii noi. "

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

    Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?
    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

    Apple a trimis invitații pentru evenimentul din data de 7 martie ce va avea loc în San Francisco, și unde mulți dintre noi speră să aibe loc lansarea noii tablete iPad 3.

    IPad 2 al Apple, un super-gadget
    IPad 2 al Apple, un super-gadget

    Când mi-a ajuns la teste noua tabletă Apple, iPad 2, eram sceptic în privința gadget-ului și eram convins că este doar un exercițiu de marketing, că este "la modă" să ai așa…