Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

29.02.2012

Apple a trimis invitații pentru evenimentul din data de 7 martie ce va avea loc în San Francisco, și unde mulți dintre noi speră să aibe loc lansarea noii tablete iPad 3.
Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

Apple nu a specificat scopul acestui eveniment dar din poza atașată invitației putem trage concluzia că acest eveniment este strâns legat de lansarea tabletei iPad 3. Timp de câteva luni au circulat pe internet mai multe zvonuri legate de noua tabletă iPad 3, un lucru este cert. Acela că noul model va avea o rezoluție mult mai mare comparativ cu altele tablete. Cele mai noi produse Apple, precum iPhone-ul și iPod-ul au ecrane de 3.5 inch și o rezoluție de 960 x 640 pixeli, iar iPad 2 dispune de un ecran de 9.7 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 768 pixeli, cu o densitatea mai mică a pixelilor.

S-au lansat deja câteva tablete Android cu ecrane de 10.1 inch și rezoluții de 920 x 1200 pixeli, dar Apple vrea să meargă și mai departe cu ecranul său de 9.7 inch, ce va oferi o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli.

Alte zvonuri afirmau că noua tableta va avea un procesor mai bun cât și un motor grafic mai bun, zvonuri ce par plauzibile, dar deasemenea, existau și unele în care se spunea că iPad 3 va oferi suport pentru conexiunile 4G.

Apple iPad 3

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

    Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

    Apple a prezentat noul iPad 3
    Apple a prezentat noul iPad 3

    Apple a dezvăluit noul iPad 3 ce dispune de un display Retina, modul 4G și un procesor A5X alături de un motor grafic quad-core.

    IPad 2 al Apple, un super-gadget
    IPad 2 al Apple, un super-gadget

    Când mi-a ajuns la teste noua tabletă Apple, iPad 2, eram sceptic în privința gadget-ului și eram convins că este doar un exercițiu de marketing, că este "la modă" să ai așa…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…