Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Maingear lansează noua versiune a desktop replacement-ului Titan 17

29.03.2012

Maingear prezintă noua versiune a desktop replacement-ului Titan 17, acum cu placă video GeForce GTX 675M de la nVIDIA și opțiunea integrată 3D bazată pe tehnologia nVIDIA 3D Vision 2.
Maingear lansează noua versiune a desktop replacement-ului Titan 17

“Noua versiune a laptopului Maingear Titan 17 reprezintă vârful de gamă în segmentul desktop replacement-urilor destinat utilizatorilor ce vor să obțină performanțe maxime”, a spus Wallace Santos, CEO și co-fondator Maingear Computers. “Cu update-ul adus graficii și disponibilitatea tehnologiei 3D, Titan 17 este conceput ca un notebook dedicat entertainment-ului dar și ca o stație de lucru mobilă.”

Performanțele unui desktop integrate într-un notebook au și un dezavantaj, și anume, prețul. Prețul de pornire pentru Maingear Titan 17 este de 2599$. Pentru acești bani veți obține configurația de bază, un ecran de 17.3 inch LED (suportul pentru 3D costă în plus 229$), un procesor Intel Core i7-3820, o singură placă video nVIDIA GeForce GTX 675M, 8 GB de memorie RAM Corsair Vengeance DDR3-1600, o unitate de stocare Seagate Momentus XT Hybrid de 500 GB, cititor de carduri, o unitate optică 8x DVD Writer, GbE LAN, Bigfoot Killer Wireless-N și un sistem de operare Windows 7 Home Premium 64 bit.

Maingear Titan 17

Sursa: hothardware.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    MAINGEAR adaugă notebookului Clutch-15 tehnologia nVIDIA Optimus
    MAINGEAR adaugă notebookului Clutch-15 tehnologia…

    MAINGEAR a realizat un upgrade sistemului de calcul Clutch-15, dedicat studenților dar și utilizatorilor din mediul de afaceri. Noul model integrează tehnologia nVIDIA Optimus.

    Maingear lansează o nouă versiune a desktop replacement-ului TITAN 17
    Maingear lansează o nouă versiune a desktop replacement-ului…

    Maingear a lansat o nouă versiune a notebookului TITAN 17 ce suportă acum procesoarele Intel Core i7-3930K şi Intel Core i7-3960X şi dispune de o tastatură completă iluminată.

    nVIDIA: Numărul plăcilor video dedicate este în creștere
    nVIDIA: Numărul plăcilor video dedicate este în…

    Plăcile video integrate au dominat mult timp piața notebookurilor, datorită consumului redus de putere, al costului scăzut de producție și al faptului că nu implicau o dimensiune…