Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











LG introduce ecranul flexibil de 6 inch e-Paper

30.03.2012

Majoritatea dispozitivelor eBook Reader dispun de un ecran e-ink de 6 inch cu o rezoluție de 800 x 600 pixeli.
LG introduce ecranul flexibil de 6 inch e-Paper

Noul display e-ink de la LG are o diagonală de 6 inch și o rezoluție nativă de 1024 x 768 pixeli. Acest ecran din plastic are capabilitatea de a se îndoi cu până la 40 de grade de centrul său. Într-adevăr, acesta nu se poate plia  și nici nu se poate deforma foarte mult, dar tehnologia ar putea permite producătorilor de eBook Reader să la facă mai rezistente.

LG afirmă că noul ecran e-Paper este mai subțire și mai ușor decât un display  e-ink din sticlă, ceea ce ar putea duce la apariția unor dispozitive mai ușoare și mai subțiri.

 

LG e-Paper

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    LG impune noi standarde pentru stil și performanță cu noua serie Blade
    LG impune noi standarde pentru stil și performanță…

    LG lansează două noi notebookuri, P430 și P530, ele făcând parte din noua serie Blade ce va fi lansată in decursul acestei luni. Noua serie Blade promite notebookuri ultra-subțiri…

    Intel a găsit soluția pentru problema
    Intel a găsit soluția pentru problema

    Când Intel a lansat cea de-a treia generație a seriei SSD 320 toată lumea a fost încântată datorită performanțelor oferite și prețurile accesibile. Această fericire a dura puțin…

    Kobo Reader în România
    Kobo Reader în România

    Librăria online Elefant.ro a lansat în România eReader-ul Kobo Touch. De asemenea, a prezentat o platformă online pentru ebooks în limba română, cea mai mare de pînă acum.