Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriPhilips lansează în România monitorul ce se conectează doar prin USB la laptopul tău

23.05.2012

Philips aduce în România monitorul ale cărui caracteristici de top sunt consumul scăzut de energie si posibilitatea de conexiune la PC-uri și laptopuri prin USB 2.0.
Philips lansează în România monitorul ce se conectează doar prin USB la laptopul tău

Monitorul Philips 221S3UCB USB dispune de un ecran cu o diagonală de 21,5 inch și necesită doar un cablu USB 2.0 pentru a se conecta la laptopuri sau desktop-uri. Această opțiune elimină nevoia pentru alte cabluri video sau de încărcare.

Monitorul LCD încorporează iluminare LED din spate și reduce consumul de energie la aproximativ jumătate din consumul unui monitor standard, în timp ce reproducerea cromatică este fină și acurată.

Monitorul este compatibil cu cele mai multe sisteme de operare și poate juca rolul doar celui de-al doilea ecran pentru utilizatorii ce doresc un punct secund de lucru sau pentru gamerii ce doresc un ecran de gaming independent. Monitorul nu poate fi folosit ca primary display. Monitorul dispune de o bază Super Ergo care se rabatează, pivotează și se reglează pe înălțime pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă, pentru confort și eficienţă maxime. Monitorul poate pivota până la -65/65 de grade și se poate înclina -5/20 de grade pentru ca vizionarea de filme să fie cât mai confortabilă.

Nu este nevoie de un cablu VGA nici de unul de alimentare. Monitorul dispune de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, un timp de răspuns de 5 milisecunde și reușește să obțină o luminozitate de 150 cd/m2 și un contrast ratio de 1,000:1.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Monitorul Philips 221S3UCB USB este disponibil în România la un preț de 849 lei.

Philips 221S3UCB USB

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră relaxantă și vizualizare 3D
  Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră…

  La IFA se lansează în premieră mondială tehnologia Philips ErgoSensor, monitorul New LightFrame și monitorul de gaming 3D.

  Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie să dispară
  Firefox se alătură companiei Apple: Flash trebuie…

  Apple a făcut public războiul împotriva programului Adobe Flash, iar în ajutorul marii companii a sosit și Mozilla.

  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

  Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.