Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











NEC dezvăluie conceptul MGX

04.10.2011

Producătorul japonez de sisteme de calcul, NEC, intenţionează să lanseze un netbook ultraportabil şi ultrasubţire cu un ecran de 7 inch şi un sistem de operare Google Android. NEC MGX măsoară doar 9.9 mm grosime, mai subţire decât majoritatea tabletelor.
NEC dezvăluie conceptul MGX
Spre deosebire de o tabletă MGX dispune de o tastatură QWERTY fizică şi design de tip “clamshell” specifică notebookurilor. NEC MGX este prevăzut cu un ecran de 7 inch ce are o rezoluţie nativă de 1024 x 600 pixeli. Ecranul este touchscreen şi este ataşat de tastatură prin intermediul unor articulaţii ce permite rotirea sa cu 360 de grade şi aşezarea sa deasupra tastaturii, astfel acesta poate fi folosit şi ca tabletă. Netbookul este prevăzut cu o baterie ce îi oferă o autonomie de 10 ore şi dispune de module WiFi şi 3G. detalii despre procesor nu au fost dezvăluite iar sistemul de operare instalat momentan este Android 2.3.
Momentan acest acest sistem se află încă în stadiul de concept, urmând ca lansarea sa oficială să aibe loc abia în 2013.

Sursa: liliputing.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

NEC lansează notebookurile LaVie L și Lavie S
NEC lansează notebookurile LaVie L și Lavie S

Compania japoneză NEC a lansat două noi laptouri din seria LaVie, LaVie L și LaVie S, amblele având un un ecran de 15.6 inch, unități optice Blu-Ray și procesoare Inte Core Sandy…

citeste articol +
Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +