Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Motorola prezintă tableta Enterprise Tablet 1

13.10.2011

Noua tabletă Motorola ET1 Android este destinată marilor companii, asemenea tabletei Panasonic.
Motorola prezintă tableta Enterprise Tablet 1

Motorola ET1 sau Enterprise Tablet 1 rulează un sistem de operare Android 2.3.4 și dispune de un ecran capacitiv de 7 inch cu suport multi-touch, o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli și luminanță de 350 niți și protejat de sticla Gorilla. Tableta se diferențiază față de cele orientate către consumatori prin oferirea performanțelor în orice mediu de lucru. ET1 este o tabletă robustă ce îndeplinește standardele militare MIL-ST-D-810G iar pe lângă acest lucru tableta oferă diferite nivele de securitate pentru mai mulți utilizatori, folosind criptarea de date. Camera web integrata permite citirea codurilor de bare.

Bateria poate fi schimbată rapid și fără a opri sistemul, mulțumită unei baterii interne ce asigură 15 minute de autonomie. Motorola afirmă că bateria principală poate oferi până la 8 ore autonomie cu WiFi-ul și video streaming-ul pornit.

În interiorul tabletei de 635 grame vom găsi un procesor dual-core OMAP4 tactat la 1 GHz, 1 GB de memorie RAM, 4 GB de capacitate de stocare, un slot pentru carduri SD, o cameră de 8 MP cu blitz și una frontală, modul WiFi 802.11n, Bluetooth 2.1 și GPS.

Motorola ET1 va fi disponibilă până la sfârșitul acestui an cu un preț sub 1000$.

Motorola ET1Motorola ET1

Motorola ET1

 

Sursa: laptoping.com

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +