Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Motorola Lapdock 100, transformă smartphone-ul într-un netbook

13.10.2011

Motorola a lansat Lapdock 100, o stație de andocare ce poate transforma telefoanele Android Motorola Photon 4G, Atrix 2 și Droid Bionic în netbookuri veritabile.
Motorola Lapdock 100, transformă smartphone-ul într-un netbook

Lapdock 100 este alcătuit dintr-un ecran de 10.1 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli, o tastatură QWERTY cu u trackpad și o baterie integrată ce poate asigura o autonomie de până la 5 ore, încărcând și telefonul în același timp. Cu aplicația Motorola Webtop, telefoanele aflate în conjunctură cu stația de andocare oferă utilizatorului o experiență asemenea unui notebook veritabil. Compania a anunțat că noul Lapdock 100 va fi compatibil și cu câteva telefoane Android ce vor fi lansate în curând.

Alte caracteristici ale stației de andocare Lapdock 100 include două porturi USB și difuzoare stereo. Stația cântărește aproape un kilogram, deci oferă și un plus de mobilitate.

Motorola Lapdock 100 va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare, detalii despre preț nu au fost dezvăluite momentan.

 

Motorola Lapdock 100

Sursa: laptoping.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

citeste articol +
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.

citeste articol +