Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ViewSonic adaugă seriei de tablete ViewPad modelul 10e cu ecran IPS

13.10.2011

ViewSonic adaugă liniei sale de tablete modelul ViewPad 10e, cu un ecran IPS de 9.7 inch, procesor Cortex A8 și sistem de operare Android.
ViewSonic adaugă seriei de tablete ViewPad modelul 10e cu ecran IPS

ViewSonic s-a folosit de experiența sa în domeniul display-urilor dar și din cel al tabletelor pentru a crea o tabletă ce măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește doar 620 grame. ViewPad 10e dispune de un procesor Cortex A8 tactat la o frecvență de 1 GHz, memorie RAM DDR3, 4 GB de capacitate de stocare și încă 32 GB prin intermediul cardului MicroSD.

Sub aspectul ultrasubțire al tabletei vom găsi o mulțime de opțiuni de conectivitate și comunicație precum WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 și un port mini-HDMI.

Despre partea software putem spune că interfața ViewScene 3D, ce include panouri personalizabile și acces la marketplace, se folosește de tehnologia IPS Panel, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului.

Tableta se va lansa oficial în luna noiembrie, și tot atunci vom putea auzi și detalii despre prețuri.

ViewSonic ViewPad 10e

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

ViewSonic introduce tableta dual-boot ViewPad 10pro
ViewSonic introduce tableta dual-boot ViewPad 10pro

Viewsonic lansează noua tableta cu ecran de 10.1 inch ViewPad 10pro ce rulează două sisteme de operare, Windows 7 și Android.

citeste articol +
Velocity prezintă tabletele Cruz la un preț de sub 300$
Velocity prezintă tabletele Cruz la un preț de sub…

Dacă ar fi trebuit să învățăm ceva la tableta HP TouchPad, principalul lucru ar fi că utilizatorilor adoră prețurile mici. Velocity a intrat în cursa pentru a oferi performanțe…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +