Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











eviGroup prezintă netbookul SmartPaddle în

12.10.2011

La prima vedere listei cu specificațiile tehnice veți spune că eviGroup SmartPaddle este un netbook, dar câmd îl veți vedea o să aveți o mare surpriză, este de fapt o tabletă.
eviGroup prezintă netbookul SmartPaddle în

SmartPaddle dispune de un procesor Intel Atom N455 tactat la o frecvență default de 1.66 GHz, 2 GB de memorie RAM și o unitate de stocare SSD de 32 GB. Ecranul capacitiv cu suport multitouch are o diagonală de 10.2 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli. Tableta este prevăzută cu modul wireless WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooh 2.1, o cameră web de 1.3 MP, un port mini-HDMI, 3 porturi USB, un microfon, difuzoare și un accelerometru.

Compania afirmă că bateria de 3100 mAh oferă o autonomie de până la 5 ore în cazul sistemului de operare Windows 7 Home Premium. SmartPaddle este însoțită de câteva elemente software foarte utile precum, controlul vocii și recunoașterea scrisului de mână.

Tableta măsoară 25.4 x 17 x 1.52 cm. SmartPaddle va fi disponibilă în Europa la un preț de 550 euro.

Sursa: liliputing.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Noul ultraportabil de la ASUS, Eee PC X101
Noul ultraportabil de la ASUS, Eee PC X101

Toți cei care au crezut că netbookul nu mai este un sistem onorabil s-au înșelat amarnic. ASUS le-a demonstrat contrariul prin lansarea pe piață a ultraportabilului cu sistem de operare…

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +