Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











NEC lansează notebookurile LaVie L și Lavie S

17.05.2011

Compania japoneză NEC a lansat două noi laptouri din seria LaVie, LaVie L și LaVie S, amblele având un un ecran de 15.6 inch, unități optice Blu-Ray și procesoare Inte Core Sandy Bridge.
NEC lansează notebookurile LaVie L și Lavie S

NEC LaVie L este disponibil în Japonia în patru configurații cu opțiuni precum Intel Core i7-2630QM sau Intel Celeron B810. Fiecare model este echipat cu 4 sau 8 GB de memorie RAM, ecran LED-Backlit de 15.6 inch, iar versiunea de top are un ecran LED-Backlit 3D de 15.6 inch. Alte caracateristici includ unități optice Blu-Ray sau DVD, HDD de 640 sau 750 GB, un TV Tuner wireless și tehnologie audio Yamaha Audio Engine.

NEC LaVie S este disponibil în trei configurații cu ecran LED-Backlit de 15.6 inch și procesoare Intel Core i5-2410M, Core i3-2310M și Intel Pentium P6200. Asemenea modelului LaVie L, notebookurile din seria S vor fi echipate cu HDD-uri de 640 sau 750 GB și memorie RAM de 4 GB.

NEC LaVie LNEC LaVie S

 Sursa: akihabaranews.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    NEC lansează netbookul LaVie Light
    NEC lansează netbookul LaVie Light

    Cu puțin timp în urmă marile companii anunțau eventuala dispariție a netbookurilor în favoarea tabletelor. Totuși, în Japonia, compania NEC lansează noul netbook LaVie Light BL350/FW.

    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

    Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.