Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Logitech oferă protecție cu stil pentru noul iPad

19.04.2012

Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete cu o nouă tastatură, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, compatibilă cu noul iPad dar și cu iPad 2.
Logitech oferă protecție cu stil pentru noul iPad

Acest dispozitiv dispune de o carcasă ultra-subțire ce protejează ecranul tabletei şi o tastatură integrată pe care poți tasta ușor în timp ce călătorești.

“A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman,” a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech. “Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă.”

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Partenerul perfect pentru iPad protejează ecranul tabletei cu o suprafață subțire de aluminiu care dispune de o tastatură integrată ce se conectează prin Bluetooth. Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașează rapid la iPad-ul cu un clește magnetic. Stand-ul integrat îți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (când tastatura este utilizată în medie de două ore pe zi) asigură un timp mai mare pentru activitatea ta preferată. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off: iPad-ul va porni automat în momentul în care cover-ul este deschis și va intra în standby atunci când acesta va fi închis.

Logitech a confirmat de asemenea că Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil în Europa începând cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Ultrathin Keyboard CoverLogitech Ultrathin Keyboard Cover

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

    Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?
    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

    Apple a trimis invitații pentru evenimentul din data de 7 martie ce va avea loc în San Francisco, și unde mulți dintre noi speră să aibe loc lansarea noii tablete iPad 3.