Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Logitech Boombox şi Mini Boombox ajung în România

26.04.2012

Logitech aduce în România două noi accesorii audio ce îmbunătățesc experimentarea divertismentului pe tablete și smartphone-uri: Logitech Mini Boombox și Logitech Wireless Boombox.
Logitech Boombox şi Mini Boombox ajung în România

“De multă vreme o categorie IT, cum este cea a tabletelor, n-a mai cunoscut o asemenea explozie și cerere din partea publicului. Utilizatorii își prețuiesc tabletele, se bucură de divertisment, urmăresc filme, ascultă muzică sau audio-book-uri, oriunde se află.”, a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova. “Pentru ei Logitech a creat aceste boxe extrem de eficiente care le vor întregi experiența audio.”

Logitech Mini Boombox

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niște note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că îl folosești la birou, în mașină, fie în spatele casei. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

Logitech Mini Boombox se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablete și alte dispozitive ce suportă Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează până la zece ore, un timp îndelungat în care poți asculta toate playlist-urile favorite sau în care poți vorbi toată noaptea la telefon. Poți controla cu ușurință dispozitivul atât ziua cât și noaptea prin ecranul luminos tactil.Logitech Mini Boombox

Logitech Wireless Boombox

Folosește smartphone-ul sau tableta pe post de player cu touch screen și telecomanda pentru a reda muzica wireless. Conceput pentru iPad, iPhone și iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat până la 10 metri distanță de dispozitivul tău, în funcție de utilizare și setări. Poți asculta până la șase ore folosind bateria reîncărcabilă. Opt drivere separă frecvențele de sunet, notele înalte sunt extreme de clare, mediile bogate iar sunetul bass, adânc.

Pret și disponibilitate

Logitech Wireless Boombox este disponibil în România la un preț de 679 Lei, iar Logitech Mini Boombox este disponibil la un preț de 349 Lei.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete
    Logitech lansează în România gama de accesorii…

    După cum spune si titlul avem acessorii pe toate gusturile şi pentru toţi utilizatorii. Mai multe detalii în rândurile ce urmează.