Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Cooler Master introduce NotePal X3 şi NotePal U Stand Mini

27.04.2012

Cooler Master a anunţat disponibilitatea a două noi standuri de răcire pentru laptopuri, NotePal U Stand Mini şi NotePal X3.
Cooler Master introduce NotePal X3 şi NotePal U Stand Mini

Cooler Master NotePal U Stand Mini este fabricat dintr-o singură bucată de aluminiu iar designul său este similar design-urilor ce le regăsim pe ultrabookurile de azi. Standul suportă laptopuri cu o dimensiune a ecranului de până la 15 inch şi este destul de robust. Răcirea este asigurată de două ventilatoare silenţioase de 100 mm ce pot fi demontate cu uşurinţă şi re-amplasate pentru a avea un efect de răcire al laptopului cât mai bun. U Stand Mini a fost conceput având la bază ideea de versatilitate, acesta având 5 reglări pe înălţime şi 3 porturi USB.

Cooler Master NotePal U Stand Mini

NotePal X3, succesorul popularului X2, este dedicat notebookurilor high-end precum cele de gaming. Standul este echipat cu un ventilator silenţios de 200 mm. Circulaţia aerului este îmbunătăţită de meşa de metal ce acoperă ventilatorul. NotePal X3 suportă laptopuri cu un ecran de până la 17.3 inch în diagonală.

Cooler Master NotePal X3

Sursa: tech2.in.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.