Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriLogitech a lansat UE Air Speaker

27.03.2012

Logitech a lansat UE Air Speaker, sistemul audio pentru iPhone-ul sau iPad-ul tău. Boxa dispune de tehnologia Apple AirPlay ce asigură streaming de pe iTunes, iPhone, iPad sau iPod touch
Logitech a lansat UE Air Speaker

Logitech a lansat sistemul audio Logitech UE Air Speaker ce dispune de tehnologia Apple AirPlay. Acum poți reda muzica necomprimată din iTunes sau de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Acestea se conectează prin rețeaua Wi-Fi de acasă la boxa Logitech UE care oferă un sunet audio de înaltă calitate, amplificat de două difuzoare.

“În ziua de astăzi există o nouă generație de iubitori de muzică ale căror iPad-uri și iPhone-uri se află în centrul atenției lor auditive,” a declarat Rory Dooley, senior vice president al departamentulului de muzică în cadrul Logitech. “Noi am creat sistemul audio Logitech UE Air pentru a oferi pasionaților de muzică o experiența audio de calitate care combină un streaming fără întreruperi cu un sunet fantastic. Beneficiind de un design elegant și modern, de setări simple, dar și de un sunet excelent, Logitech UE Air arată și sună fenomenal în orice încăpere.”

Cu Logitech UE ai parte de o transmitere pură și curată a muzicii oriunde ai vrea să o asculți. Din experiența îndelungată a Logitech în domeniul audio și tradiția Ultimate Ears de a livra un sunet de calitate a rezultat sistemul audio Logitech UE Air, un dispozitiv elegant și performant. Curbele subtile ale boxei și finisajul negru conferă o notă distinctă în orice încăpere, în timp ce acustica ajustată la orice circumstanță emite un sunet stereo detaliat.

Instalarea este simplă: atașează iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmează instrucțiunile pentru a descărca aplicația Logitech UE Air, tastează parola rețelei de Wi-Fi și sistemul este gata de utilizat. După acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generația 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generația a treia) cu iOS 4.2 sau mai nouă, sau orice Mac sau PC din rețeaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai nouă se va conecta automat. În plus, cu Apple Dock Connector, îți poți încărca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch în timp ce muzica curge.

Logitech UE Air Speaker a fost numit International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree la categoria Wireless Handset Accesories.

Preț și disponibilitate

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker va fi disponibil la începutul lunii aprilie în Europa la un preț de 349,99 Euro.

Logitech UE Air SpeakerLogitech UE Air Speaker

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
  Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

  Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
  Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

  Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

  Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?
  Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

  Apple a trimis invitații pentru evenimentul din data de 7 martie ce va avea loc în San Francisco, și unde mulți dintre noi speră să aibe loc lansarea noii tablete iPad 3.