Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, cu două OS-uri

15.11.2011

Lenovo intenționează să lanseze, la sfârșitul acestei luni, un laptop high-end dedicat oamenilor de afaceri ce va putea rula atât sistemul de operare Windows cât și Android.
Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, cu două OS-uri

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid este, din punct de vedere estetic asemănător cu ultraportabilul ThinkPad X1. Modelul X1 Hybrid va beneficia de modul de lucru “instant media mode”, bazat pe sistemul de operare Google Android. Ideea este că puteți să încărcați sistemul de operare Windows pentru a rula programe ce necesită o putere de procesare mai mare, iar prin apăsarea unui buton dedicate încărcați sistemul Android pentru web-browsing, jocuri sau diferite aplicații.

ThinkPad X1Hybrid nu este primul notebook de acest tip, de-a lungul timpului diferite companii au încercat prin mai multe modalități să integreze un software “instant on”, astfel încât să nu mai fiți nevoiți să așteptați încărcarea sistemului de operare.

Versiunea oferită de Lenovo pare să fie totuși diferită. Conform liliputing.com, ThinkPad X1 Hybrid oferă o autonomie de până la 10 ore pe Android și până la 5 ore pe Windows. Detalli tehnice sau legate de preț nu au fost încă dezvăluite.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

citeste articol +
Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$
Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$

Lenovo a anunțat că prima sa tableta business bazată pe sistemul de operare Android este disponibilă pe site-ul său oficial la un preț pornind de la 499$.

citeste articol +
Ultraportabilul Lenovo X1 își face apariția
Ultraportabilul Lenovo X1 își face apariția

Specificații tehnice și imagini ale noului ultraportabil de la Lenovo au invadat paginile web de profil. Noul ultraportabil poartă denumirea de X1 și are un ecran de 13.3 inch.

citeste articol +