Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Verbatim lansează o nouă tastatură ultra-compactă

16.11.2011

Verbatim a găsit soluția perfectă pentru acele mici dificultăți ce apar la tastarea pe un smartphone sau pe o tabletă. Soluția este tastatura Wireless Bluetooth Mobile Keyboard.
Verbatim lansează o nouă tastatură ultra-compactă

Verbatim Wireless Bluetooth Mobile Keyboard funcționează perfect cu orice dispozitiv ce dispune de conectivitate Bluetooth și suport pentru tastatură HID precum iPhone, iPad și tabletele Android. Asemenea modelului original, noua tastatură are un design ultra-compact ce se pliază pentru portabilitate maximă. Capabilitatea Bluetooth îmbunătățită permite utilizatorului să conecteze la acceași tastatură până la 6 dispozitive diferite simultan. Tastatura Verbatim beneficiează de taste silențioase ce oferă un feedback ferm. Desigur, pe lângă tastele standard vom găsi și taste dedicate unor funcții speciale precum CUT, COPY, PASTE, SLEEP și altele.

Verbatim Wireless Bluetooth Mobile Keyboard este disponibilă la comandă online la un preț de 79.99 $.

 Sursa: hothardware.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

citeste articol +