Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo intenționează să lanseze ultraportabilul X130e

16.11.2011

Lenovo a dezvăluit din greșeală informații despre un nou produs mult așteptat, ThinkPad X130e. Cel mai probabil, acest ultraportabil va fi lansat luna viitoare alături de ThinkPad Hybrid X1 și tableta cu nVIDIA Tegra și Android 4.0.
Lenovo intenționează să lanseze ultraportabilul X130e

Lenovo X130e este succesorul lui ThinkPad X120e și va dispune un ecran de 11.6 inch ca și predecesorul său, o greutate de 1.8 kg și va oferi o autonomie de pînă la 8 ore. Procesorul , memoria RAM și unitatea de stocare nu sunt cunoscute, tot ce știm este că modelul anterior era prevăzut cu un proceosr Intel Core i3-2357 tactat la 1.3 GHz, până la 4 GB de memorie RAM și un HDD de 350 GB

Lenovo X130e va fi dezvăluit cel mai probabil în luna decembrie alături de modelul ThinkPad X1 ce rulează două sisteme de operare, Windows și Android și tableta Lenovo cu procesor nVIDIA Tegra 3 și sistem de operare Android Ice Cream Sandwich.

Lenovo ThinkPad X130e

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Lenovo ThinkPad X130e, dedicat copiilor
    Lenovo ThinkPad X130e, dedicat copiilor

    Dacă linia de notebookuri Lenovo ThinkPad este suficient de bună pentru cerințele marilor comapanii, atunci de de nu ar fii bună și pentru școli?

    Noul laptop Lenovo ThinkPad X1 combină tehnologia de business cu cea multimedia
    Noul laptop Lenovo ThinkPad X1 combină tehnologia…

    Lenovo a anunţat lansarea laptop-ului ThinkPad X1, cel mai subţire şi mai performant din clasa sa. Creat pentru oamenii de afaceri care au nevoie de cea ce este mai bun din punct de…