Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$

24.08.2011

Lenovo a anunțat că prima sa tableta business bazată pe sistemul de operare Android este disponibilă pe site-ul său oficial la un preț pornind de la 499$.
Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$

Spre deosebire de alte tablete disponibile la ora actuală, ThinkPad, cu ecranul său de 10.1 inch și sistemul de operare Android 3.1 permite oamenilor de afaceri să lucreze eficient și securizat de la bun început.

Componentele hardware sunt deja cele cu care ne-am obișnuit adică, o platformă nVIDIA Tegra 2 cu 1 GB de memorie RAM, capacitate de stocare de 16/32/64 GB, o baterie Li-Polymer de 2 celule ce oferă o autonomie de 8 ore și un ecran IPS de 10.1 inch multitouch cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli.

Ceea ce deosebește ThinkPad-ul față de restul tabletelor este suportul pentru un digitizer pen sensibil la presiune și soluții de securitate de ultimă generație, precum criptarea cardului SD și software-uri antifurt. Greutatea tabletei nu vă depăși 725 de grame. Alte caracteristici includ: conectivitate WiFi și Bluetooth (opțiunea modulului 3G va fi adăugată în luna octombrie), un port USB, un cititor de carduri 3-în-1, un port micro-USB și un port mini-HDMI.

„Tableta ThinkPad oferă profesioniștilor cea mai intuitivă experiență datorită tehnologiei de recunoaștere a scrisului de mână cu ajutorul unui pen.”, a spus Dilip Bhatia , vicepreședinte și general manager ThinkPad Business Unit Lenovo. „Am vrut să reproducem modul natural în care oamenii lucrează cu un stilou și o foaie oferindu-le posibilitatea de a scrie digital.”

Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la comdană online pe site-ul producătorului dar și a site-urilor partenere pornind de la un preț de 499$ pentru modelul cu 16 GB capacitate de stocare și fără digitizer pen.

Lenovo ThinkPadLenovo ThinkPadLenovo ThinkPad

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Tabletele Lenovo vin în România
    Tabletele Lenovo vin în România

    Lenovo aduce în România cele trei noi tablete. Lenovo a utilizat de data asta Android și tehnologia Nvidia pentru tablete sale. Cele trei modele sunt: IdeaPad Tablet K1, ThinkPad Tablet…

    ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare Android 3.0
    ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare…

    ASUStek Computer a anunțat că va începe livrarea tabletei Eee Pad Transformers cu noul sistem de operare Android 3.0 în această săptămână, tableta dispunând de porturi USB și…

    Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1
    Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

    Pentru fanii sistemului de operare Android, Lenovo a lansat tableta IdeaPad K1 cu Honeycomb (mai exact Android 3.1).