Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

HP introduce noile notebookuri Envy

16.11.2011

HP introduce notebookurile Envy cu un nou design menit să arate putere, performanță, tehnologii avansate și măiestrie.
HP introduce noile notebookuri Envy

Compania a afirmat că noile modele Envy 15 și Envy 17 vor oferi performanțe uimitoare și un sunet de excepție într-un pachet metalic cu colțuri rotunjite și cu un finisaj negru/argintiu. Alături de aceste două modele se alătură și Envy 17 3D.

Notebookurile HP Envy oferă o iluminare a tastaturii unică datorită tehnologiei HP Radiance Backlit Keyboard ce folosește câte un LED pentru fiecare tastă în parte. Tastatura este prevăzută cu un senzor de proximitate, așadar atunci când utilizatorul se apropie de laptop, tastatura se luminează urmând ca aceasta să se stingă după ce utilizatorul s-a depărtat suficient de laptop.

Sunetul de excepție oferit de notebookurile HP Envy este asigurat de cele 6 difuzoare puternice și de un subwoofer, toate controlate de tehnologia Beats Audio.

La capitolul performanță notebookurile HP Envy 15 și Envy 17 dispun de procesoare Intel Quad-Core și chip-uri grafice AMD Radeon HD. Bateriile standard ale acestor două notebookuri le oferă o autonomie de până la 9 ore pentru Envy 15 și 9.5 ore pentru Envy 17.

HP Envy 15 și Envy 17 sunt disponibile cu display-uri Radiance Full HD de 15.6 inch respective 17.3 inch. Display-urile Radiance oferă o rezoluție mai mare, culori mai bogate, luminanță mai bună și unghiuri de vizionare mai mari.

Noile notebookuri HP Envy vor fi disponibile începând cu data de 7 decembrie având următoarele prețuri: 1099$-Envy 15, 1249$-Envy 17 și 1599$-Envy 17 3D.

În România am găsit pentru voi câteva HP Envy interesante:

HP ENVY 14 Beats Edition

HP EnvyHP EnvyHP Envy

 



 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

    Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

    HP a lansat în India noua versiune a notebookului ENVY 15 Beats
    HP a lansat în India noua versiune a notebookului…

    HP a lansat noua versiune a notebookul ENVY 15. Laptopul are un șasiu din metal cu margini rotunjite, finisat în negru și argintiu, accentuat fiind de câteva linii roșii.