Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriAplicații Android recomandate de Google

07.12.2011

Google a anunțat ieri că a atins 10 miliarde de aplicații descărcate din Android Market.
Aplicații Android recomandate de Google
În prezent, există peste 200 de milioane de terminale cu Android active. Cu ocazia atingerii a 10 miliarde de aplicații descărcate din Android Market, Google a anunțat reduceri masive la prețurile unor aplicații premium. Iar astăzi au trimis niște sugestii de aplicații, precum căutare de rețete (70.000 de rețete, inclusiv rețete pentru Crăciun și Anul Nou) și tonuri de apel de Crăciun. Pentru mai multe detalii citiți dandragomir.biz.

Comenteaza
Te-ar putea interesa si:

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă
Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

Tabletele încep să câștige teren din ce în ce mai mult în fața netbookurilor, dar dacă doriți un sistem portabil ușor tradițional, puteți opta pentru noile netbookuri de la…

FinalWire lansează AIDA64 v1.85
FinalWire lansează AIDA64 v1.85

Finalwire Ltd. a anunţat disponibilitatea noii versiuni v1.85 a softului AIDA64 Extreme Edition, un pachet software pentru diagnosticarea şi testarea componentelor unui sistem de calcul.

Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.