Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriASUS va introduce noua serie de notebookuri multimedia N6

01.02.2012

Pe lângă notebookurile de gaming din seria G5, ASUS a prezentat la CES 2012 și notebookurile multimedia din seria N6.
ASUS va introduce noua serie de notebookuri multimedia N6

Asemenea laptopurilor din familia G5, cele N6 vor avea la dispoziție procesoare de ultimă generație Intel Ivy Bridge. Notebookurile vor beneficia de procesoarele din gama i5 și i7 Ivy Bridge alături de plăcile video nVIDIA GeForce 500. Laptopurile multimedia din seria N6 vor fi disponibile cu diferite mărimi ale ecranelor, N46 cu ecran de 14 inch, N56 cu ecran de 15.6 inch și N76 cu ecran de 17.3 inch.

Noul design al laptopurilor este mult mai elegant, simplist și mai subțire comparativ cu cel al notebookurilor din seria N5. Noua tastatură este de tip Chiclet și ținând cont că această serie este orientată către segmentul multimedia, sistemul audio a fost dezvoltat de Bang & Olufsen.

Notebookurile N46, N56 și N76 vor fi disponibile în partea a doua a acestui an, prețurile nu au fost încă făcute publice.

Sursa: laptoping.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

  HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

  HP TouchSmart tm2: artistul tehnologic
  HP TouchSmart tm2: artistul tehnologic

  HP TouchSmart tm2 e mic, cochet și versatil. HP TouchSmart îți oferă ocazia de a împleti tendințele artistice cu beneficiile tehnologiei.

  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

  LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.