Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung NC-110 Pororo, netbookul dedicat copiilor

02.02.2012

Știm că au fost concepute tablete special pentru copii, dar netbookuri? Ei bine, Samsung a rezolvat și această problemă cu netbookul NC-110 Pororo.
Samsung NC-110 Pororo, netbookul dedicat copiilor

Samsung NC-110 Pororo este netbook destinat copiilor, desigur și adulții l-ar putea folosi asta dacă nu i-ar deranja imaginile animate de pe carcasă. Pororo este de fapt un personaj din desenele animate din Coreea de Sud, iar laptopul va fi prevăzut cu o mulțime de jocuri și de episode cu personajul Pororo.

În ceea ce privește componentele hardware, netbookul dispune de un ecran de 10.1 inch, un procesor dual-core Intel Atom, port HDMI și WiFi și va cântări 1.17 kg. Samsung NC110-Pororo va fi disponibil începând cu data de 6 februarie la un preț de 452$.

Samsung NC-110 Pororo

Sursa: Ubergizmo.com

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC
Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC

Compania Sony se pregătește să lanseze o nouă tabletă, pe lângă cele două tablete S1 și S2 ce rulează un sistem de operare Android, numită Freestyle Hybrid PC.

Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.