Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

01.04.2011

Tabletele încep să câștige teren din ce în ce mai mult în fața netbookurilor, dar dacă doriți un sistem portabil ușor tradițional, puteți opta pentru noile netbookuri de la Google ce rulează un sistem de operare Chrome.
Chrome OS netbook, o alernativă la tabletă

Netbook News afirmă că Google are în plan să lanseze noile netbookuri Chrome pe piață britanică în al doilea trimestru al anului 2011. Desigur, și alte țări se vor alătura Marii Britani, dar aceasta din urmă a fost singura care a anunțat în mod oficial lansare netbookurilor Google Chrome.

Prețurile vor varia între 250$ și 600$, ceea ce înseamnă că netbookul Chrome se va plasa în rând cu cele mai populare netbookuri de pe piaţă, la ora actuală.

În ceea ce privește compania care îl va fabrica, Google a afirmat că au început deja discuțiile cu producători precum Samsung și Acer.

Noul netbook cu sistem de operare Chrome este prevăzut și cu o tastatură virtuală, pe lângă cea fizică.

 Sursa foto: thenextweb.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb
    Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare…

    Huawei a lansat tableta MediaPad cu ecran de 7 inch, prima tabletă prevăzută cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb. Puterea tabletei este oferită de un procesor dual-core Qualcomm…

    Samsung și Acer prezintă netbookuri cu sistem de operare Google Chrome
    Samsung și Acer prezintă netbookuri cu sistem de…

    Companii precum, ASUS, Lenovo și Samsung, plănuiesc să lanseze netbookuri urmate îndeaproape de notebookuri ce vor rula un sistem de operare Google Chrome. Primul laptop cu Chrome O.S.…

    Samsung NF208, fără sistem de operare
    Samsung NF208, fără sistem de operare

    Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.