Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

18.05.2011

Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.
Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
Telefonul are un design foarte bun, este subțire și ușor, dar nu mai e chiar plastic gol, are o senzație mai plăcută. Camera foto este de 8 megapixeli. 

Și poza e făcută după Youtube, nu e rulat Full HD. Am văzut un film Full HD redat pe telefon și am paralizat. E incredibil. Procesorul este la 1,2 GHz, iar asta se simte, zboară meniurile și fug aplicațiile. Filmele rulează fără absolut nicio problemă și, ca proprietar de iPhone 4, vă spun că este mai tare ca telefonul Apple, clar. Mai multe despre Samsung Galaxy S2 citiți pe DanDragomir.biz


Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy S2

 

 

Filmele rulează fără absolut nicio problemă și, ca proprietar de iPhone 4, vă spun că este mai tare ca telefonul Apple. Clar.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    HTC premiat pentru Excelența Designului
    HTC premiat pentru Excelența Designului

    HTC Corporation, designer global de telefoane mobile, a fost premiat de către trei organizații internaționale pentru excelența design-ului de produs, lucru care reflectă dăruirea…