Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Tehnologia Microsoft Kinect integrată pe dispozitive portabile

01.02.2012

Cu ceva timp în urmă Microsoft dezvolta tehnologia Kinect pentru PC-uri, acum se pare că și dispozitivele portabile vor beneficia de acest tehnologie.
Tehnologia Microsoft Kinect integrată pe dispozitive portabile

De curând au fost lansate câteva prototipuri ce implementau tehnologia Microsoft Kinect, printre care se numără câteva netbookuri ASUS cu sisteme de operare Windows 8 și mai mulți senzori Kinect de mici dimensiuni amplasați deasupra ecranului, loc rezervat de drept webcam-ului.

Conform celor afirmate de cclonline.com , tehnologia Kinect va aduce numeroase beneficii pentru un portabil, jocurile video fiind principalul avantaj al dispozitivelor echipate cu Kinect. Deasemenea, utilizatorul va putea naviga printre programe doar cu o mișcare a mâinii sau pot controla un program de redare video fără necesitatea unei telecomande. Noua tehnologie oferă o oportunitate pentru persoanele cu dizabiliăți să interacționeze cu tehnologia secolului 21 cu mare ușurință.

 

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere
Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

Lupta pentru supremație continuă cu înverșunare. Cum toate browserele se axează pe viteza navigării pe Internet și pe aplicațiile bazate pe paltforma HTML5, Microsoft a decis să…

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe cipuri ARM
Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe…

Un număr mare de producători de sisteme de calcul portabile, au afirmat că se pregătesc să introducă pe piața de PC-uri mainstream, notebookuri echipate cu procesoare ARM.