Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Top 5 cele mai bune sisteme audio pentru laptopuri

Top 5 cele mai bune sisteme audio pentru laptopuri

02 februarie 2011
Echipa de la Notebooks.coma realizat topul celor mai performante și stilate sisteme audio destinate laptopurilor ce pot fi transportate în rucsac, sau chiar în buzunar.
Top 5 cele mai bune sisteme audio pentru laptopuri

Aproape toate aceste sisteme audio pot fi conectate prin intermediul jack-ului standard de căști la un player MP3, iPhone, iPad sau dispozitive Android.

Cu toate că majoritatea notebook-urilor recent apărute oferă performanțe audio remarcabile datorită difuzoarelor integrate, unii utilizatori doresc performanțe mai mari, iar pentru acest lucru au nevoie de un sistem audio extern.

 

iHome iHM60 Mini Speaker reîncărcabil

iHome iHM60 este o boxă de dimensiuni mici ce poate fi “micșorată” pentru transport și poate fi reîncărcată prin USB. Jack-ul de caști de 3.5 mm vă permite să conectați acest sistem la toate dispozitivele de redare a fișierelor multimedia. Sunetul este mai puternic decât cel oferit de sistemul integrat al notebookului HP Pavilion dv6 și oferă suficientă putere pentru a acoperi o cameră de zi, fără distorsiuni. 

Prețul acestui mic sistem este de 20$.


 

ihome ihm60

Razer Ferox

Pentru cei care doresc o experiență sonoră  uimitoare în timpul jocurilor, sau când ascultă melodia preferată, Razer a conceput modelul Ferox. Claritatea sunetului este oferită de tehnologia “360 degree Omni-Directional Sound”, iar notele joase sunt susținute cu ajutorul camerei de rezonanță.

Razer Ferox este disponibil la un preț de 59,99$.


 

razer ferox

Logitech USB Z305

Logitech Z305 se montează pe marginea laptopului și se conectează cu ajutorul unui USB pentru a oferi un sunet clar în toată încăperea datorită designului 360 de grade. Sistemul se conectează prin intermediul USB-ului astfel eliminând problema bateriilor, iar cablul poate fi păstrat în compartimentul special creat în sistemul audio.

Acest sistem este compatibil cu notebookurile care rulează Windows și cu MAC-urile și poate fi achiziționat la un preț de 44,99$.


 

logitech speakerbar

iHome iHM79

iHome iHM79 oferă o ambianță sonoră plăcută datorită celor două difuzoare, iar pentru a mări puterea acestora se mai poate conecta încă o pereche de difuzoare folosind portul audio out integrat. Conectarea se face prin intermediul USB-ului și difuzoarele se pot atașa una de celălalt pentru a putea fi transporte.

Prețul este de 45$, iar gama de culori cuprinde: mov, roșu, negru, argintiu și alb. 


ihome ihm79

5. Altec Lansing iML237USB ORBIT

Altec Lansing iML237USB ORBIT

Acest sistem portabil conceput de Altec Lansing are un design uimitor. Conectarea se face cu ajutorul cablului USB ce se poate ascunde în baza sistemului audio. O altă caracteristică a acestui sistem este suportul, care permite ajustarea difuzorului într-o anumită poziție.

Prețul sistemului audio este de 21,29$. 


 

altec lansing