Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriGoogle oferă 20.000 de dolari recompensă celui care reuşeşte să spargă Chrome

04.02.2011

Este ironic faptul că pe de o parte Sony luptă din răsputeri împotriva hackerilor, iar pe de altă parte Google încearcă să o încurajeze.
Google oferă 20.000 de dolari recompensă celui care reuşeşte să spargă Chrome

Gigantul Google oferă drept premiu 20.000$ oricărui hacker care poate să exploateze laptopul Cr-48 folosindu-se de o vulnerabilitate a browserul-ului Chrome. Este vorba de competiția Pwn2Own, oferită de CanSecWest, care întrunește cei mai buni cercetători din domeniul securității și cei mai talentați hackeri.

Sponsorul principal al evenimentului, TippingPoint ZDI, a anunțat că metoda reușită de hacking trebuie să includă o ieșire sandbox. Utilizarea bug-urilor tip Kernel și terţe plugin-uri nu este permisă (altele decât suportul PDF standard integrat).

Anul trecut, Google a relatat faptul că browserul Chrome este singurul care a rezistat, după ce mai multe tentative de hacking au eşuat. Astfel că, premiul de 20.000$ este un preț mic de plătit pentru sutele sau chiar miile de hackeri care vor testa software-ul.

 Sursa: geek.com

Comenteaza